top of page

Qui som?

Hort ecològic Penedès  és un espai on poder gaudirás fent de pagès, on es respectarás el medi ambient i cuidarás de l'alimentació de la teva familia.

 

L’antiga vinya de la familia l’hem transformat en un espai de parcel.les individuals de 50 m2 protegides amb presa d’aigua independent, espai per deixar les teves eines, zona de lleure amb arbres fruiters.

 

El nostre objectiu és facilitar-te tot l’assessorament i formació que necessitis per que puguis disfrutar del teu hort ecològic familiar, sense costos adicionals.


Hort ecològic Penedès preserva les característiques de la vinya penedesenca, integrant els horts dins el paissatge de la comarca gràcies a la sensibilització de SUC Arquitectes i el respecte als avis que van treballar aquesta terra.

 

Serà un plaer saludar-te personalment, fins aviatJosep, Maria Carme, Montse i Jordi

IMG_9217.JPG

La família Ametller Cuscó sempre ha viscut en contacte amb el món tradicional de la pagesia penedesenca. La tradició familiar de pagès s’ha anat traspassant de generació en generació, d’avis a pares i de pares a fills. Gràcies al seu esperit i al seu respecte per la terra, avui us pot oferir aquest projecte.

L’any 2016 neix com a novetat a la comarca de l’Alt Penedès l’HORT ECOLÒGIC PENEDÈS, amb la voluntat de posar a l’abast de tothom les fruites i verdures ecològiques que una família necessita per al seu consum propi.

bottom of page